AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - Susuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Susuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Susuz Kasabası 2. Mecidiye Sk, 03218 Susuz/Afyonkarahisar, Türkiye
Vizyon
Çağımızdaki değişen ve gelişen koşullara uygun olarak; Ticaret, Ekonomi, Bilişim Teknolojileri vs. iş alanlarının ihtiyaç duyduğu kaliteli- nitelikli insan gücünü yetiştirmek ve okulumuz mezunlarının bu alanlarda ÖNDER ve LİDER olmasını sağlayarak okulumuzun Afyonkarahisar ilinde Muhasebe ve Finansman alanında elle gösterilir, örnek bir okul olmasını sağlamaktır.
Misyon
Gelenek, görenek ve töremizi bozmadan Atatürk İlke ve İnkılâpları’na bağlı, her zaman değişime, yeniliğe açık, Muhasebe ve Finansman alanında Susuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri ile birlikte adı anılır bir okul olmaktır.
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Ulaşım
Her Yarım Saatte Bir Afyon Merkez´den Kasabamıza Toplu Taşıma Araçları Hareket Etmektedir.
Belde
10 km