AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - Susuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

Beskardeş Sigorta Acente Yetkilisi Ahmet BEŞKARDEŞ öğrencilerimiz ile buluştu. Öğrencilerimizin ilgi alanlarına yönelik güncel bilgilerin aktarılmasına ve öğrencilerimizin kariyer planlamasına katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

May

Söz Toplu Tüketim Mağazaları İnsan Kaynakları Yöneticileri Arzu Ballıpınar ve Emine Kahya öğrencilerimiz ile buluştu. Öğrencilerimize özgeçmiş hazırlama teknikleri ve iş görüşmesinde dikkat edilmesi gereken unsurları uygulamalı olarak anlattıklar. Öğrencilerimize destek ve katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda sosyal sorumluluk projesi kapsamında " Okulumuza bahar kuş sesleriyle geliyor." adlı etkinlik gerçekleştirildi.

May

Öğrencilerimiz Vipeks Sigorta Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketini ziyaret etti.

Öğrencilerimiz Sigortalı ve mağdur ruhsat bilgileri girmeyi, hasar bilgileri, sigortalı ve mağdur sürücü bilgileri girmeyi ve tramer girişini  (kusur belirleme sistemini) gördüler. Bizleri misafir eden ve öğrencilerimizin eğitim almasını sağlayan Serpil Kocabıyık, Elçin Kocabıyık ve tüm çalışanlara teşekkür ederiz.

Nis

Volo branşında bizi temsil eden Kadir Törün şampiyon oldu. Bizleri gururlandırdığı için tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz.

Nis

19.04.2024 Tarihinde düzenlenen Okullar arası Bocce Gençler Şampiyonasında Erkek takımımız 1. olurken,  kız takımımız yarı finalde elendi.

Mücadele eden ve emek sporcularımıza teşekkür eder, derece yapıp bizi gururlandıran öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

Öğrencilerimiz Okullar Arası Bilardo İl şampiyonasına katıldı.  İlk kez katıldığımız Bilardo Şampiyonasında öğrencimiz Fırat Şepik İl 3.Sü oldu. Katılan tüm öğrencilerimize teşekkür , dereceye giren öğrencimizi tebrik ederiz.

Nis

On bir ayın sultanı gelince bereket dolar cihan.

Vahyin serinliği kaplar yeryüzünü.

İftar coşkusu yayılır sofralardan.

Teravihle şenlenir camiler.

Bahar gelir ıssız yüreklere.

Ve yeniden merhametin rengine boyanır dünya.

Ramazan ayı vesilesi ile okulumuzda düzenlemiş olduğumuz iftar programı Sayın  Okul Müdürümüz, Ögretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katılımıyla gereçekleşmiştir. İftar yemeği programı  Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlamış ardından sofra duası, ilahiler ve ramazan davulcuları gösterisi ile devam etmiştir.

Programda bizlere katkı sağlayan Gedik Piliç Metin Ünlüer'e teşekkür ederiz.

Mrt

Değerler hareketi kapsamında Şehitlik, Gazilik ve Kahramanlık konuları hakkında Şehitler ve Gaziler derneği Başkanı İsmail Kumartaşlı Seminer verdi

Mrt

Kariyer günler kapsamında Afyonkarahisar Tıp Fakültesi Embriyoloji ve Histoloji Anabilim dalı Doktor öğretim üyesi Emine Sayman öğrencilerimiz ile buluştu. Sunumdan sonra öğrencilerimiz mikroskoptan kan hücresi , böbrek ve beyin yapısını inceledi. Okulumuza ve öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi, geçmişi şan ve şerefle dolu yüce milletimizin bütün zorlukların üstesinden gelerek yeniden şahlandığı, tüm dünyaya "Çanakkale Geçilmez!" dedirttiği unutulmaz zaferdir. Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çanakkale'de destan yazan kahramanlarımızın, bugünün Türkiye'si için canını hiç düşünmeden feda ederek makamların en yücesine kavuşan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Türk dili ve edebiyatı dersinde bu hafta 10. sınıfların konusu olan geleneksel Türk tiyatrosu konusunun içinde yer alan gölge oyununu öğrencilerimizle birlikte sahnesini, kuklalarını ve kostümlerini hazırlayıp sonunda oyununu sergiledik. Eski Ramazan akşamlarında oynatılan Karagöz oyunu ile hem geçmiş Ramazan ruhunu yaşattık hem de bu etkinlik ile pek çok kazanımı öğrencilerimize kazandırdık. 10-M ve 10-P sınıfındaki öğrencilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda, 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma programı düzenlendi.

Mrt

Uşakta düzenlenen Dart Grup Müsabakalarına Katılan okulumuz Uşak’ın tarihi mekanlarını gezdi. Ulubey Kanyonu, Blaundus Antik kenti , Uşak Arkeoloji müzesi, Uşak Ulu Cami ve Uşak’ın tarihi sokaklarını gezen öğrencilerimiz Uşak’ı çok beğendi.

Mrt

6-8 Mart tarihinde Uşakta düzenlenen Okullar Arası Dart Grup Müsabakalarında okulumuz Afyonkarahisar’ı temsil etti. İlimizi başarı ile temsil eden , bizleri gururlandıran öğrencilerimizi tebrik ederiz.